20080624

Hanna Israelsson säger:

Hanna Israelsson säger:

"Ejdens kaviar, det är grejer det. Kalles Kaviar, det är dynga, smörja, kommersiellt skräp. För oss som älskar det goda i livet så är det Ejdens som gäller. Härlig, krämig, saltdoftande kaviar. Gott på knäckemackan är det också. Samt att man luktar fint i munnen efteråt."

CIMG2418_3.jpg

12 kommentarer:

Anonymous 10:47 AM  

the horror the horror hahaha är det andy som ligger i fosterställning i bakgrunden? :)

Anonymous 12:01 PM  

Ser ut som det.
Tillochmed katten ser vettskrämd ut.. Titta lite till väns´ter i bild, visst är det en katt???

Anonymous 5:49 PM  

här var det ovanligt dött i dag. är det hanna som skrämmer bort alla, kanske vågar ingen skriva något av rä'dsla för att hon ska kaviarterra oss alla.

Anonymous 9:42 PM  

Ja det var illa det.
Vilken skrämseltaktik Roman!

Anonymous 11:26 AM  

Tycker ni att det är så underligt att det inte postas några kommentarer under just det inlägget då en klar och tydlig bild på Ejdens Kaviar visas?

Efter allas uttalanden om Satans avföring och andra grova förolämpningar är det inte så jävla underligt!

Andy 2:31 PM  

Mr. A - du talar vist.

DET ÄR JAG DÄR BAK I BILDEN, LÄNGST BAK DÄR - RÄDDA MIG DÅ KÄRA LÄSARE RÄDDA MIG.

Anonymous 4:28 PM  

Ta bort den och ersätt den med lite trevlig, mindre människofientlig vegetabilisk tartex eller liknande. Jag har tagit mig friheten att anmäla det hela till EU-domstolen. Efter detta genomled jag en smärre biljakt och en utdragen skottlossning, kämpandes för mitt liv mot människor med kaviarfärgad hy, otäck lukt och Ejdensuniformer. Jag har nu tagit min tillflykt utomlands och är i kontakt med en styrka ryska och amerikanska legosoldater. Det kommer bli en smetig historia, men inom en snar framtid kommer vi slå till mot kaviaren... De är hårdföra män, vana vid operationer som denna. Trots detta drar jag mig för att berätta sanningen för soldaterna, i fruktan att de ska överge mig. Än värre, om någon av dem faller för kaviarens lustar är jag den som måste pressa avtryckaren.

Kampen fortsätter inom en snar framtid.

Anonymous 10:16 PM  

.... ser vi fram emot...
Var är ni alla mina kaviarfränder alliera eder!

Andy 11:28 PM  

David, om du tar dem från insidan så tar jag dem från utsidan. Vi bearbetar olika fronter men med samma mål. Jag är med dig, broder.

Anonymous 2:41 AM  

Operationen inleddes bra: Några skjutna kaviaranhängare, några lämlästate vienametiska barn som kanske skulle sympatisera med kaviarien när de blir äldre och i det hela flera utslagna fiendebaser som vi framgångsrikt satt ur produktion...

Sedan kom tuberna smygandes... De första att bli tagna var Ivan och Mich, den röda räven och Reagans stövel som vi brukade kalla dem. Jag kom på dem där de "broderligt" delade en tub av den vämjeliga substansen. Hur de kommit över den förblir mig en gåta. Det enda som fanns att göra var att sätta varsin kula i deras tinningar och fortsätta operationen efter en kort bön. Flera av de andra soldaterna uttrycker vilja att "pröva fienden", som de kallar det. Själv ser jag igenom deras blodsprängda blickar och hur de kliar sina vitala delar. Jag vet att de snart kommer att ge efter. Och då är det bara jag kvar. Snart ger djungeln efter, men de har varit tappra män och de förtjänar tappra slut.

Jag tänker tillbaka på den förra kaviaren jag mötte. Det var en lång strid och jag tvingades förstöra mitt skepp för att förgöra den ondsinta slemhögen. När det sedan visade sig att den tagit sig ombord på min flyktkapsel och jag tvingades öppna luftslussen var paniken nära. Men jag besegrade besten och ska göra det igen.

(Alien-författarna intervjuade mig och stal förstås idén rakt av... dom jävlarna...)

Anonymous 11:27 AM  

Strålkastaren där nere i hörnet? Definitivt en katt. En katt i kaviarmaskopi skulle jag dessutom tro. Det lilla kräket.

(Sorry katten, du är säkert supertrevlig och så, men jag vet allt hur ni funkar. Bara jag närmar mig kylen där hemma så har jag två pälskräk som kommer rusande och stirrar på mig med hypnotiserande blick: "kaaaviiiaaar, kaaaviaaaaaarrrr ..."
Vet ni hur traumatiserande det är att behöva mosa in ett katt-p-piller i kaviar? Finns det någon mer plats på den där kliniken eller?)

Anonymous 8:10 AM  

reported plenty of people repayment your lending products in time as well as without the need of bank charges
A number one financial debt good cause can expect the amount of people today using these products intended for assist in excess of online payday loan money owed that will increase this unique. debt nonprofit reveals all-around used this temporarily, increased appeal to funds this year. All the charitable claims three years backwards numerous purchasers using them seemed to be trivial.
kliknij tutaj
pożyczki poznań
szybka pożyczka
pożyczka na dowód
kredyty bez bik

http://pozyczki-prwatne.com.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP