20080605

SvD svarar på mitt svar

Det var då tusan. SvD ger sig inte. Snart ringer jag polisen och fixar så att de inte får komma närmare mig än tvåhundra meter, om det ska fortsätta så här.

Hur som helst, här är svaret från SvD:

"Andreas,

Hurra! Vad du säger är att det finns en chans till att ligga. Det är allt vi behöver veta. Nu ska vi ha kuddkrig med våra anagramörngott. Hej då!

XOXO,
SvD plus kompisarna OCH chefredaktören (jojo)"

Ett bra och värdigt slut. Nu är vi vänner igen. Skönt att man kan reda ut sådana här missförstånd snabbt och utan konflikt.

5 kommentarer:

Anonymous 8:48 AM  

Inledningsvis måste vi tillstyrka vår stora oro över att medarbetare på SvD inte kan ha mer civilkurage att de inser sådana föremjukande aktiviteter sätter tryckfriheten på spel. Vidare anser vi att SvD skadat 3:de makten på ett sådant vis att irreberabel skada har åsamkats yrkeskåren. Vi vill härmed avsäga oss all inblanding i pågående urval och på detta sätt lösgöra oss från de faktum som står för dörren. inte heller kan vi deltaga i sådana monstriösa förslag som uppekommer i denna artikel. Det är på sådant sätt att vi helt enkelt har givit upp.

Vidare, begås misstag på en sådan nivå att föreskoleteckningar av gula kycklingar innehåller ett större nyhetsvärde än vad SvD lyckas med. Vi har infogat ett par stavfel och andra grammatiska snedsteg för att försöka komma ner till SvD-nivå.

Konklusionen är lika självklar som att månlandningen spelades in i en studio 2 mil utanför Trollhättan 1941.

Sansa er och hitta tillbaka till verkligheten gott folk.

Anonymous 10:56 AM  

Jag håller med om allt detta och tycker dessutom att Kartago ska förstöras.

Anonymous 12:14 PM  

Nog är det väl skönt med lyckliga slut på sagor? Lite som man får veta att alla på skeppet i Alien överlevde eller när det där lilla aset Frodo hoppade ner i vulkanen istället för Gollum? Eller varför inte det lyckliga slutet när alla i Pulp Fiction blir vänner och fikar på en blomsteräng och The Gimp bjuder på potatissallad? De lyckliga sluten är alltid så mysigt ljuva och trevliga...

Anonymous 2:29 PM  

håller med david, lyckliga slut är av godo.

Anonymous 6:29 PM  

Men var är DN? Ska de inte svara på det här också? Är yxan nergrävd? Vad fan.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP