20080905

HAMBURGskämtet sprider sig

Hamburgskämtet gick verkligen hem.

Vi garvar fortfarande, allihopa.

Hela kontoret är i gungning. Folk ligger på golvet och kippar efter andan. Skrattvågorna böljar över arbetsplatsen. Vi har smällt upp skämtet på tavlan, skrivit ner det i sin helhet. En av projektledarna har gjort ett diagram för att visa dess utvecklingskurva, han förklarar för de andra mellan tårarna, de kiknar och orkar knappt lyssna, så roligt tycker de att det är.

Personalen från SEB kommer in, de har hört talas om det där jävla roliga skämtet och måste bara höra det. När jag drar skämtet igen, så skrattar de så de kissar ner sig, lusten tänds hos kvinnorna och männen sliter av sig skjortorna och säger: "För dig, Andy, blir jag gay."

Vi har lagt upp en budgetplan för skämtet, en burn down-chart som löper hela vägen genom 2009, sajten är på gång och Warner Bros har hört av sig och undrat när de får köpa filmrättigtheterna. Ute på stan så skrattar alla så mycket så trafiken har stannat, Göran Johansson har klätt av sig naken och dansar marengo på Gustaf Adolfs-torg, så roligt tyckte han det var. Maneterna har kastat sig ur vattnet, de guppar i ring runt varandra, sillarna simmar kors och tvärs och Eriksbergskranen gör en Fox Trot tillsammans med Älvsborgsbron.

Ja, så rolig kan jag vara ibland.

1 kommentarer:

Anonymous 1:25 AM  

kooooom heeeem vi böörjar öm igen.

köss,
från din Göran med unika böxa

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP