20081006

Läsning ur nästa bok på fredag

På fredag så är det Kulturnatta här i Göteborg, och då händer det grejer. Klockan 2000 så kör jag och Johan Theorin lite skön läsning och samtal om våra grejer, på Pocket MedMera.

Jag kommer att läsa ur min nästa bok, den som släpps först nästa år. Det blir premiär! Inte ens min redaktör har fått läsa.

Så det kan gå ju fullständigt åt helvete, förstås. Men i så fall ska det åt skogen med stil, om inte annat.

5 kommentarer:

UncleRemus 8:22 PM  

Howdy!
Kul att tom jag fattat att den Björklyssnande assistenten på Lillebyn numera skriver det jag läser efter ännu en dag i grottekvarnen! Jag har fortfarande "En spricka i tiden" i hyllan...
Häls ev gemensamma bekanta!
Mats

Andy 8:35 PM  

Är då detta samme Mats som försökte få mig att köpa allt som Frank Zappa gjort någonsin, alltid? :)

UncleRemus 9:29 PM  

Högst densamme! Jag antar att jag lyckades? Kanske lika bra som med mina första trevande steg med ett skivregister på PCn som slutade med att att hårddisken hette Frank Zappa och inte så mycket mer av substans blev gjort...

Andy 8:16 AM  

Inte nog med att jag köpte allt. Jag köpte också rättigheterna till allt. Ingen får nu ens lyssna på Zappa utan att fråga mig. Vad jag vet så har folk respekterat det och hör av sig regelbundet för att kolla om det är okej att dra på en låt under festen de har hemma eller liknande. Ibland är jag nådig och säger ja. Men ibland är jag vred och då blir det ett rungande NEJ!

Marcus 11:04 PM  

Ojoj, jag vill läsa! Fast jag borde börja med Mörkrädd, lite svårt i dagsläget bara. Tids nog, tids nog.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP