20081011

Tack för i går

Tack alla ni som kom på min och Johans läsning i går. Vad många ni var. När folk har svårt att komma in genom dörren för att trycket är så stort, då är det mycket folk i butiken.

Tack också till Inez på Pocket MedMera, som riggade hela den här sköna grejen och som dessutom bjussade på både kaffe, kaka, choklad OCH macka. Det är något att ta efter.

Det var speciellt att premiärläsa ur en bok som inte kommer förrän nästa år, och som är långt ifrån färdig. Men trots dess grovyxade tillstånd, så kunde man höra en knappnål falla, om något sådant hade inträffat. Och förstås så försvann alla Mörkrädd från butiken den kvällen. Även det var väldigt trevligt.

3 kommentarer:

Anonymous 12:04 PM  

tack själv, jag o en kompis var där, det var fint, vackrare än mörkrädd men ändå kuslig. ser fram emot boken när kommer den?

Anonymous 6:34 PM  

Herregud va underbart det var att höra dig läsa live ur böckerna! Jag skulle kunna ha dig på sängkanten, läsandes telefonkatalogen och det skulle ändå vara som att lyssna på Guds änglar! Det var garanterat årets händelse! Tack!
Jag väntar fortfarande på kyssen...

Andy 8:05 PM  

Ohlala.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP