20090521

SvD står bakom DN

Brev från Svenskan. Vad de håller på, de också.

"Hejsan Andreas,

Vi hörde att DN är ute efter att sätta dit dig på något vis, så att det ska framstå som att du fuskade i ViLäsers bloggtävling.

Vi vill att du ska veta att vi står till etthundrafemtiotvå procent bakom DN i detta. Du och dina pellejönsfasoner går oss på nerverna och alla försök som på något sätt kan bidra till din undergång, är värda tiden och risken.

Vi har för övrigt en bild av dig på vår piltavla här, med din panna rätt i oxögat. Varje gång vi har afterwork här på redaktionen och någon träffar din nuna med en pil, applåderar vi och ropar "Haha där satt den, mitt i prick på den sabla dårjäveln."

Men efteråt får vi dåligt samvete och samlas i grupp, tar i hand och kramas. För egentligen gillar vi dig. Men det är inte helt okej att gilla dig än, så vi håller det hemligt tills kulturvärlden har kommit överens om att du är kosher.

Kram,
Redaktionen på SvD, ja faktiskt varenda en

p.s.
DN gillar dig också egentligen, men de har inte kommit lika långt i sitt terapeutiska arbete och är fortfarande bara i förnekandestadiet. Jobbigt för dem, och det gör oss ont, men de grejar det så småningom, det har de alltid gjort till slut"

2 kommentarer:

helena 12:01 PM  

jag tycker dom kan låta dig vara, ska du inte bara gå vigilante på dom så dom lär sig?

Andy 12:08 PM  

Jag gillar hur du tänker, Helena. Avsaknaden av detaljer talar sitt eget tydliga språk.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP