20080604

SvD vill ligga lite

Nu har jag fått ett brev till av SvD, jag vet inte vem det är från men så här står det:

"Hej Andreas,

Vi läste på din blogg att du valde att publicera brevet du fick av oss. Det var bra gjort!

Det är nämligen så att vi vill att du ska veta att det var vår chefredaktör som tvingade oss att skriva det. Nu skriver vi det här brevet i hemlighet, vi ligger alla under en filt med ficklampa och skriver, vi har pyjamasparty och fnissar tillsammans och några av oss har tagit med sig öl som vi tagit från chefredaktörens kyl. Han har en ölkyl i stolen, en sådan där som fotbollskillar ofta har. Vi har jättemysigt tillsammans.

Vad vi vill säga är att vi älskar dig. Alla här skulle gärna vilja ligga med dig. Dina böcker är bra, det tycker vi alla, men det är främst sexet vi vill åt. Vi vill bara försäkra oss om att våra chanser för ett ligg inte är teoretiskt lägre nu än vad de var för några dagar sedan, för det där brevet tvingades vi verkligen att skriva och vi menade inte ett ord av det.

PussOKram,
Alla på SvD plus deras kompisar minus chefredaktören"

Detta mod från personalen tarvar något slags svar. Jag får klura lite på detta, jag postar det här när jag kommit på något.

6 kommentarer:

Anonymous 2:25 PM  

oj. Öl i stolen. Var kan man köpa en sådan stol?:)

Anonymous 3:13 PM  

Har dom inte en sådan i Friends?

Anonymous 4:00 PM  

gäller detta erbjudande bara folk på svd eller får alla vara med och dela?

Anonymous 11:50 PM  

Hej Andreas och Svenska "Dagbladet". Vi på Dagens Nyheter läser det här blogginlägget med en blandning av empati och fasa. Emapatin gör gällande för hur vi känner för varelser som befinner sig på botten av samhällsskiktet och kravlar i öl, lera och fåniga skriverier och fasa för det faktum att de människorna ibland råkar dela våra riktnummer.

Det vi vill framföra i denna kommentar är att även vi på Dagens Nyheter haft sexuella tankar rörande herr Roman fast av ett mer sofistikerat slag. Det innefattar båda middag och blommor. Vi hoppas och tror att Svenska "Dagbladet" kan och vill formulera sig bättre och skarpare än de tidigare gjort på vald blogg.

Med (kåt)vänliga hälsningar / DN

Anonymous 12:21 AM  

Hej Dagens Nyheter.

Tack för er replik.

Vi här på SvD, och i viss utsträckning håller chefredaktören med, förstår att ni vill uppvakta Roman och tävla om hans gunst.

Men vi var först. Ni kan försöka med era middagar och blommor, vi tror att vår ärliga framtoning, att vi blottar strupen och erkänner vår mänsklighet, är något som Roman kommer att föredra framför era kulissartade försök att fresta Romans ytligare sidor. Det är tydligt i Romans framtoning att han har förmåga att se nyanser hos de människor som närmar sig honom, och i och med det kommer ni att falla på eget grepp.

Med vänliga hälsningar,
SvD

Andy 12:37 AM  

Men sluta nu, hörni. Så här kan ni ju inte hålla på. Jag försöker faktiskt skriva bloggturnétexter här, ska jag behöva lyssna på detta? Det tycker jag faktiskt inte.

DN - vet hut.

SvD - skämmes.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP