20090406

Vidare redigering

Ja, det går inte bättre nu, kan jag säga.

Men till Louise säger vi att det går kanon, okej? Är ni med mig på detta, kära vänner?

Photo 97.jpg

Så här ser jag ut när jag stirrat på ett kommatecken i tre timmar.

12 kommentarer:

Amle 2:19 PM  

Stackare! Jag lovar att inget säga.

Andy 2:26 PM  

Skönt. Då tror jag vi kan greja det här.

Morrica 2:46 PM  

Givetvis, det går strålande! Det syns tydligt på bilden hur det bara strålar kreativ inspiration och glädje om dig

David 3:44 PM  

Jag tycker det är BRA att det går åt skogen. Postmodernt lidande är bara nyttigt för dig. Så det så. Tänk hur det skulle gå om det var ROLIGT att redigera, va? Det skulle bli så jävla mycket böcker skrivna att vem som helst skulle kunna bli författare. Lid på du så blir det folk av dig!

Andy 3:46 PM  

Det är roligt.

Men svårt.

z 5:57 PM  

http://hetsmotupphovsman.se/

"Andreas Roman". How come?

David 7:52 PM  

Hoho. Det verkar som om Internet inte är vidare källkritiskt. Som om författarna personligen hade mycket att säga till om i det här fallet.

Andy 8:10 PM  

Jag stödjer inte jakten på den genomsnittlige fildelaren. Jag anser de ska lämnas ifred. De ska inte bevakas, kontaktas eller hotas. Jag anser inte att torrent-tekniken är ett problem. Jag anser inte heller att användandet av den är ett problem. Lösningen ligger inte i att angripa tekniken eller dess majoritet av användare. Låt dem vara. Lösningen ligger i affärsmodeller och tjänster motsvarande iTunes och Xbox Live.

En annan sak jag inte stödjer är att man tar min bok och delar med sig av den i organiserad och spridd omfattning, utan att fråga mig. Det är bara hyfs att man frågar först. I synnerhet om man delar med sig av den till flera tusen människor över hela världen. Då vill jag verkligen att man frågar först.

Anonymous 10:42 PM  

så.jäkla.bra sagt.

helena 11:55 PM  

bästa jag hört i den här diskussionen någonsin.

z 12:35 AM  

David: Enligt Svenska Förläggareföreningens ordförande Kjell Bohlund så är det på uppdrag av författarna som ansökan om IP-numret lämnats in, så visst har de något att säga till om. (http://www.aftonbladet.se/nyheter/ipred/article4794046.ab)

Andreas: Jag är egentligen inte ute efter att skapa någon debatt här bland kommentarerna, men tolkar jag dig rätt om jag säger att du inte gillar IPRED-lagen (för "bevakas, kontaktas eller hotas" är ju trots allt exakt det lagen går ut på) men att du ändå tänker använda dig av den när du har chansen?

Sen håller jag inte riktigt med om att det är organiserat att lägga ut ett par mp3-filer på en ftp-server, men det beror kanske på hur man definierar ordet.

Andy 9:59 AM  

Inte på uppdrag av mig i alla fall.

Hur förlagen använder lagen och hur de tänker, får de svara på. De har gjort en ekonomisk investering i mig och mina böcker, de äger publiceringsrättigheterna och jag har ingen rätt att döma dem eller hindra dem för att de vill skydda den.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP