20080415

Kalas hos maneterna

För ett tag sedan så kom man fram till att maneterna var först på vår planet. Före apor, före dinosaurier, före Leif G.W. Persson.

Pappa manet var mycket stolt över detta, han tog fram sin finaste sjöskumspipa och mamma manet gjorde planktonsstuvning. Barnen fick extra räkcocktails till efterrätt och det var sång och dans till manetklezmer, man flöt medströms i ring och skickade ut trådar överallt.

Men så kom krabban och hälsade på, han var besviken och därmed full på havsrom, han ragglade fram och tillbaka och inte alls åt vänster och höger. Och han sa: "Men för helvete fattar ni inte att ni bara är lika slemmiga och dumma som ni alltid har varit? Först på planeten innebär DUM I HUVUDET! TYP EN HJÄRNCELL! OKEJ?"

Det blev tyst. Manetbarnen började gråta, mamma som minns att hon i unga år hade haft en affär med krabban gled därifrån, men pappan axlade sitt ansvar. "Du ska nog gå nu."
"Jaha! Åt höger då eller? Eller åt vänster? Va? Va? Va? Kan du tala om det för mig, du som är så smart så att du var först på den här planetjäveln! Ojojoj, du kanske rentav har TVÅ hjärnceller, så jävla smart är du!"
Sedan kräktes han, började gråta och kröp därifrån med klorna mellan benen.

9 kommentarer:

Anonymous 9:29 PM  

Där var maneten tillbaka, undrade just hur länge det skulle dröja.

Anonymous 9:42 PM  

En manet är väl alltid en manet, vare sig den är först eller inte...

Anonymous 10:59 PM  

den där krabban får nog hamna på mitt bord i helgen.
Maneten får stanna i vattnet tror jag

Anonymous 12:44 AM  

Jag tycker synd om krabban. Även om han har fler hjärnceller, så har han inget direkt att vara stolt över. Han kan inte ens gå åt alla håll!

Stackar'n...

Anonymous 11:13 AM  

anonym som skrev krabban på bordet, du är göteborgare. bara en göteborgare skulle komma på att lägga krabban på bordet för att äta i helgen.

eller hur?

Anonymous 12:41 PM  

ha ha ha..
Johanna din lilla detektiv.
Damn right I´m från götölaborg

Anonymous 12:57 PM  

Fyllekrabba is värsta krabba.

Anonymous 4:36 PM  

hahaha...:)

Anonymous 5:04 PM  

Varför är det så roligt med maneter? Ändå skrattar jag.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP