20080720

Randiga Ebba, randiga Sofi

Jag sprang på Ebba von Sydow häromdagen, och vi småpratade lite om allt möjligt som vi brukar göra när vi möts. Jag måste alltid säga: "Jesus min skapare, din panna är hög", innan vårt samtal kan bli riktigt avslappnat, men när väl det är överstökat så brukar det gå bra.

Jag frågade Ebba vad som gällde för grabbar i år. Hon sa: "Det ska vara randigt. Gärna en randig tröja, kanske med ränder på. Inte rutor, utan ränder. Vad gäller brallorna så ska det vara randigt, alltså inte zickzack eller något sådant utan med ränder då. Gärna en randig klocka, det är bra, randigt bra alltså. Om man är randig i håret så är det inte fel. Randiga kalsonger, naturligtvis, och har man mycket hårväxt i röven så får man gärna raka det randigt. Strumporna ska vara randiga och skorna med förstås, och om man har en väska så ska den vara jävligt randig som fan. Agent Ebba ser randigt, kan man säga. Haha."

Sedan sprang Sofi Fahrman förbi, hon skrattade så hon tjöt, hon hade rumpelappen till sin randiga velourdräkt uppknäppt och hon kramade skinkorna så hårt att fingrarna var randigt vita. "Nu jävlar handlar det om sekunder!" tjoade hon när hon for förbi. "Det vete fan om jag hinner till toan i tid den här gången! Hahaha! BadaBING badaBOM!" Sedan blev hon plötsligt väldigt koncenterad och försvann snabbt runt hörnet.

0 kommentarer:

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP