20080219

I Gossip Girl blir alla sura

I Gossip Girl blir alla sura för allt och missförstår allting hela tiden.

Dan ska köpa pommes. Serena är med honom. Hon vill ha ketchup till sina pommes. Dan glömmer att beställa. Serena suckar, tittar bort, får något tomt i blicken. Sedan säger hon "Okej, om det är så du vill ha det, då kan du gå till din slyna till så kallad bästa kompis och bli ihop med henne då." Dan rynkar på pannan, sprider ut armarna och är like this: "Serena ..." Och så drar hon.

Blair ska ordna en temafest med frukt i taket och servitörer från Malaysia. Nate har en lila slips på sig. Blair säger: "Var har du köpt den?" Och han säger: "Vadå?" Varpå Blair säger: "Jaha. Jag förstår. Du har legat med den där slynan i limousinen." Och Nate är liksom: "Va?" Han fnyser och ögonbrynen åker upp och ner. Sedan säger han bara "Whatever" och går därifrån.

Rufus lagar mat. Lily anländer. "Lagar du våfflor?" säger hon. "Ja", svarar hon. Lily börjar gråta. "Jag visste det!" utbrister hon och springer därifrån, ut till en väntande taxi som är tio meter lång.

En av manusförfattarna vänder sig till en av de andra manusförfattarna och säger: "Ska vi kanske försöka styra bort från det här spåret där alla bli förorättade hela tiden? Det börjar bli lite fånigt." Varpå den andre manusförfattaren säger: "Du säger det nu, ja. Jag har känt det här länge. Men du har förstås inte ryggrad att säga något. Har du legat med henne?" Och han är liksom: "Va? Med vem?" Och den andre är: "Precis! Åh, ditt svin." Och han är: "Vem är ett svin?" Och den andre kille: "Du är!" Sedan kastar de sig över varandra och hånglar helt vansinnigt, vi snackar läppar klistrade över skallbenen.

Enter säsong 2.

6 kommentarer:

Anonymous 9:51 AM  

hahahah det stämme så är det ju hahahah

Anonymous 10:14 AM  

gossip girl är kass.

Anonymous 11:05 AM  

tycker det var en bra beskrivning, men ändå... Gossip girl är ju så bra.

Anonymous 11:08 AM  

håller med, riktigt bra.

Anonymous 11:09 AM  

vad är det? är det bra?

Anonymous 12:33 PM  

jag är skitbra.

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP