20090519

Jag sa ju att Malena Ernman skulle tanka

Jag vill bara påminna alla om det här.

Jag visste att Malena Ernman skulle tanka. Men lyssnade folket? Nehej då.

Nästa gång det är schlagerfestival i Sverige, och jag sitter i juryn, då gör ni fan som jag säger. Det kan ju knappast gå sämre i alla fall.
sxa371c3_182995a.jpg
"Vi slänger in lite sköna masker också och så får nån dåre sjunga opera, så lär vi ta hem hela skiten. Igen." - Fredrik Kempe

7 kommentarer:

calle 8:19 AM  

Var det nödvändigt att påminna oss om den här hemska delen av din historia? Jag hade precis glömt att du varit med i Schlagerjuryn och så kommer det här.

.calle.

Anonymous 9:47 AM  

Vi - The Jury - sitter tyst och stirrar över Älven på våra respektive arbetsplatser. Vi säger INTE "Vad var det vi sa?". Vi kommenterar överhuvud taget inte helgens förnedring i Moskva. Vi fäster blicken i fjärran och låtsas inte märka de förbipasserandes respektfulla blickar & nickar. Vi behöver inte betrakta telefonröstarnas rullande i tjära och fjädrar. Vi står över sådant. /Ehwa Lindström - Juryordförande, Göteborg

Andy 10:55 AM  

Vi reser oss ovanför detta och ler bara ödmjukt när vi tillfrågas att delta även nästa år, denna gång med veto förstås.

caroline 2:04 PM  

Är det fel att tycka att hon faktsikt är rätt bra..?
Fast detta är kanske inte riktigt alls hennes rätta plats.
Men ja, det klart ni vet bäst!

Andy 2:17 PM  

Nej det är okej, Malena verkar snäll och hon kan sjunga, det måste man ändå ge henne. Och hon har karisma, det är också bra. Vår inofficiella ställning är att Malena är reko.

Detta handlar mest om juryns trovärdighet i ett tävlingssammanhang, där vi blivit förorättade, misstrodda men nu ändå återupprättade.

Ruben 2:52 PM  

Jag tycker att det är underhållande att se att folk alltid blir lika förvånade när Sverige får en pissig placering i Eurovision, tycker att man kan börja urskilja ett mönster.

Egghunter 6:59 PM  

Jag förstår fortfarande inte varför folk envisas med att titta på och engagera sig i schlagerfestivaler, eurovisioner och allt det där. "Vad är hemligheten, mamma?"

Här nere är det slut.

Snopet va?

  © 'Sunshine' by 2008

Back to TOP